E-mailmarketing is één van de meest populaire digitale marketing tools. Wie denkt dat e-mail al lang dood is: think again! Uit Amerikaans onderzoek van 2015 is gebleken dat niet minder dan 91% van alle gebruikers minstens één keer per dag zijn of haar inbox nakijkt. Hoog tijd dus om ook jouw strategie op punt te zetten.

Heb je al een tijdje een eigen Facebookpagina maar blijft het aantal likes voor jouw pagina jammerlijk achterwege? Geduld is sowieso een schone deugd, maar daarnaast willen we jullie langs deze weg ook twaalf concrete tips meegeven die ervoor zorgen dat het aantal volgers gevoelig zal toenemen.

Heb je het zelf al gemerkt, de grote witte leegte aan de rechterkant als je de zoekresultaten overloopt in Google na het intikken van een zoekopdracht? Geen nood, het heeft niets met je browser of met de instellingen van je pc te maken. Het is namelijk Google zelf dat sinds eind februari een kleine revolutie ontketende op zijn zoekresultatenpagina door advertenties aan de rechterzijde te bannen.

Op vrijdag 4 maart was het de eerste editie van de Nationale Pyjamadag, een organisatie van Bednet. De campagne was een groot succes. Meer dan 770 scholen deelden 2300 foto’s via de website. We hadden in deze campagne de kans om wederom de flexibiliteit en kracht van Drupal te tonen.