Vector BROSS blijft groeien

Vector BROSS kantoor
Profile picture for user Steven
Geschreven door Steven op 3 december 2019

Vector BROSS blijft groeien

Om te kunnen voldoen aan de stijgende vraag vervoegden Jonathan en Tinne zich begin september bij ons team. Nu de eerste werkweken achter de rug zijn, leek het ons een ideaal moment om de nieuwe Vector BROSSers op de rooster te leggen 😝

Jonathan & Tinne

Jullie officiële titels zijn UX-designer en Office Manager. Maar wat houdt jullie job concreet in?

Jonathan (UX-designer): Ik ontwerp websites en hierbij komt mijn liefde voor design goed van pas. Ik probeer me steeds in de schoenen te plaatsen van de klant. Vervolgens probeer ik als ontwerper de gedachtegang van de klant zo goed mogelijk te integreren in de nieuwe site. Bij deze integratie moet ik rekening houden met verschillende factoren. Zo moet de site niet alleen mooi zijn, maar ook haar marketingdoelstelling bereiken. Ten slotte moet ik ervoor zorgen dat de site gebruiksvriendelijk is want we willen potentiële klanten uiteraard langer dan 10 seconden op de site houden!

Tinne (Office Manager): Kort gezegd probeer ik ervoor te zorgen dat Vector BROSS zo goed mogelijk blijft draaien. Ik houd me daarom bezig met de opvolging van de betalingen, zowel van klanten als van leveranciers; met de HR; het organiseren van teambuildings en allerhande administratie. Daarnaast word ik ook ingeschakeld voor het schrijven van content en het doorvoeren van kleine aanpassingen aan websites.

Wat trok jullie aan om bij Vector BROSS te solliciteren?

Jonathan: Het leek me een uitdaging. En ja, wat een prachtige, aangename site om te werken! Daarnaast leek de job me op m'n lijf geschreven. Als Luikenaar vond ik het bovendien een unieke kans om al werkend mijn Nederlands te verbeteren.

Tinne: Het leek me ook heel erg cool om te werken in zo'n hippe buurt. Door de combinatie van mijn studieachtergrond - ik heb een bachelor marketing en master in de journalistiek - wou ik bovendien graag aan de slag binnen de marketingcommunicatie. Een webdesignbureau kwam dus in aanmerking (lacht). Ten slotte kwam het team sympathiek over op hun website. Dus ja, ik heb geen seconde getwijfeld toen ik de vacature las.

Hoe zijn de eerste weken verlopen?

Jonathan: Heel moeilijk ... (lacht luid) Neen, heel goed omdat ik naast ontwerpen ook Luikse wafels mag leveren aan Vector BROSS (lacht opnieuw). Neen, nu serieus. Ik ben terechtgekomen in een geweldig team met een super mentaliteit. Ik heb daardoor de drive om iedere dag beter te worden in wat ik doe. Het is mijn eerste echte job en ik had niet beter kunnen treffen.

Tinne: Heel erg goed. Het is toch altijd even spannend als je van werk verandert aangezien je geen glazen bol hebt. Ik had een heel goed gevoel tijdens de sollicitatieprocedure en dat gevoel is gebleven. Ik was op zoek naar een afwisselende en uitdagende job. En die heb ik zeker gekregen!

Ontdek alle Vector BROSSers