E-mail marketing

E-mails sturen?

E-mail blijft één van de efficiëntste kanalen binnen digitale marketing.

Lage kosten, hoge ROI

E-mail marketing blijft een interessant kanaal om in te investeren. Het is de ideale manier om prospects en bestaande klanten te bereiken. Bovendien kan je een hoge return halen aan een lage kost.

E-mail marketing leent zich uitstekend om bestaande klanten op de hoogte te houden via nieuwsbrieven. Of je kan je prospects benaderen met een promotionele mail om hen aan te zetten tot aankoop. De mogelijkheden zijn eindeloos.

E-mail campagne

Opmaak & verzending: van A tot Z

Wij verzorgen jouw e-mail campagne tot in de puntjes. We maken je e-mail op met overtuigende teksten en sterke beelden. Uiteraard houden we daarbij rekening met jouw huisstijl. Ten slotte verzorgen we ook de verzending naar jouw e-maillijst. Dit kan eenmalig of meermaals: jij kiest!

E-mail template

Een template in jouw huisstijl

Wil je een mooie, op maat gemaakte template die perfect aansluit bij jouw huisstijl? Maar sta je voor de opmaak en verzending liever zelf in? Geen probleem! Wij ontwerpen met plezier een persoonlijke e-mail template en zetten hem klaar in je e-mailprogramma zodat jij er meteen mee aan de slag kan.

E-mail opleiding

Volg een opleiding op maat

Wil je de kneepjes van het vak leren? Wil je zelf leren hoe je aantrekkelijke e-mails opstelt en verzendt met behulp van je
e-mailprogramma? Wij leggen je tijdens onze e-mail training uit waar je op moet letten en geven je de belangrijkste do’s en don’ts mee.


Wij hechten belang aan privacy

Je hebt vast al eens gehoord over de befaamde GDPR. Bij e-mail marketing is het zeer belangrijk dat de verzending gebeurt conform de richtlijnen die in deze privacywet beschreven staan. Bij Vector BROSS besteden we hier extra aandacht aan.

Lees hier meer over GDPR

Laat je bijstaan door onze experts

Benieuwd hoe we te werk gaan?

  1. Briefing: Wil je een template of campagne laten opmaken door ons? Tijdens een eerste briefing krijg je de mogelijkheid om ons te vertellen welke boodschap je graag wilt overbrengen en welke stijl je zelf eventueel in gedachten hebt. 
  2. Opmaak: Vervolgens maken we een eerste versie van de template of campagne op. Afhankelijk van de noden verzorgen we de visuele vormgeving en/of de teksten. Vervolgens sturen we je een eerste concept waarna je de mogelijkheid krijgt om feedback te geven.
  3. Afwerking:  Als beide partijen tevreden zijn, zetten we je template klaar in je e-mailprogramma of zorgen we voor de verzending naar je e-maillijst.  

Lets's talk

Zin om samen te werken?
Kom eens praten met Steven over je online aanpak en ontdek hoe jij digitaal kan scoren.