Onze aanpak

Wij begeleiden je

De beste digitale strategie
​​​​​​​werken we samen uit.

Persoonlijke intake

Vooraleer we van start gaan, nodigen we je graag uit om je beter te leren kennen. Samen zoomen we in op jouw KMO en je doelstellingen. Deze werkwijze laat ons toe om een plan op maat voor te stellen. Ook je huidige digitale aanpak komt aan bod. We bekijken op welke vlakken je goed bezig bent en waar er nog ruimte is voor verbetering. 

Strategie op maat

Op basis van het intakegesprek en een grondige analyse door één van onze digitale experts stellen we concrete aanbevelingen op. Het eindresultaat is een digitaal canvas dat je kan gebruiken als leidraad bij het uitbouwen van je eigen digitale marketing campagnes. Het canvas geeft je meer inzicht in je sterktes, je doelgroepen en je ideale positionering. Daarnaast krijg je een concreet plan van aanpak per digitaal kanaal zodat je meteen van start kan gaan.

Omzetten in de praktijk

Wil je graag ondersteund worden bij de uitvoering van je digitale strategie? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. We helpen je bij het omzetten van het plan in de praktijk. We lanceren je digitale campagnes, volgen ze op en rapporteren onze bevindingen. Door kort op de bal te spelen, kunnen we constant bijsturen en optimaliseren. Op die manier bekomen we de beste resultaten.

Een strak plan nodig?

Steven & Danielle zoeken graag uit wat we voor jou kunnen betekenen.