Drupal

Een website op maat?

Wij bouwen een website met de unieke functionaliteiten die jij nodig hebt, alles kan!

Websites die werken op elk scherm

Responsive design is vandaag geen optie meer, het is een must.

Dankzij onze content first aanpak besteden we extra aandacht aan de inhoud van je website en zorgen dat alles relevant en interessant is voor je bezoekers. We hebben daarnaast ook oog voor de taken die bezoekers uitvoeren op je pagina: elke pagina moet een doel hebben. Daar denken we graag samen met jou over na.

De beste vriend van Google

Naast een mobielvriendelijke website, wat een vereiste is om goed te scoren bij Google, hebben we aandacht voor de snelheid van je website.  Onze Drupal-thema's zijn doordacht ontwikkeld en de samenwerking met onze hosting partner Combell speelt hier ook een grote rol in.

We zorgen dat je website beveiligd is via HTTPS en na elke project ontvang je van ons een Woorank rapport dat inzicht biedt in de kwaliteit van je website op 7 verschillende domeinen.  

Makkelijk aanpasbaar via Drupal CMS

Het aanpassen van je website verloopt via een Drag & Drop systeem, dat we standaard in onze Drupal websites voorzien.  Vooral voor statische inhoud geeft dit een unieke gebruikservaring omdat het je toelaat om onmiddellijk aanpassingen te doen zoals je bezoeker ze zal zien. 

Daarnaast zijn er uiteraard de modules (blog, referenties, ...) die je makkelijk kan beheren via één centraal platform.  De mogelijkheden zijn eindeloos.

Elke website is even belangrijk

Wat zit er allemaal inbegrepen in je website?

Open source, alles is mogelijk

Drupal CMS is één van de meest performante en veilige CMS systemen ter wereld.  Het stelt ons in staat om efficiënte & krachtige websites te bouwen voor elke KMO.

HTTPS verbinding

Elke website bevat een Let's Encrypt certificaat. Hierdoor worden gegevens geëncrypteerd verzonden. Dit is niet alleen veilig, maar ook een belangrijke ranking factor voor Google.

Hosting in België

Onze partner Combell beheert zijn servers in België. Jouw data staat veilig in hun performante datacenters en dankzij het Combell Shield kan je op je twee oren slapen.

Alles is meetbaar!

We integreren bij elke website Google analytics & Google search console zodat je steeds op de hoogte bent van je online succes. Elke maand ontvang je een rapport via e-mail.  

24/7 Support

Via onze Helpdesk heb je 24/7 toegang tot onze support artikels.  Je kan ons eveneens mailen via help@v-b.be tijdens de kantooruren. We reageren binnen de 4u.

Altijd up-to-date

We onderhouden op regelmatige basis je Drupal CMS plaform zodat alles veilig en performant blijft. De gratis support krijg je er bovenop.

Xnapda

Xnapda is een innovatief platform boordevol educatieve filmpjes voor kinderen uit het basisonderwijs.
​​​​​​​Een leuk project om onze schouders onder te zetten en de kracht van Drupal 8 te tonen.

Ook een nieuwe website nodig?

Kom eens praten met ons en ontdek hoe je klanten kan aantrekken via je website.