Op vraag van Brainbridge, een organisatie die freelancers en werkgevers bij elkaar brengt, ontwierpen we de deelsite The Bridge. We gebruikten hiervoor het contentmanagementsysteem Drupal. Deze case laat perfect zien wat de kracht is van Drupal bij complexere sites.

The Bridge

Via The Bridge kunnen freelancers van verschillende voordelen genieten. Deze aanbiedingen worden aangeboden door verschillende partners van Brainbridge onder de noemer deals. De enige voorwaarde om een deal te kunnen claimen, is als freelancer ingeschreven zijn bij Brainbridge.

Voordelen Drupal

Dat we voor het bouwen van The Bridge kozen voor Drupal lag voor de hand. Drupal heeft dan ook heel wat voordelen tegenover andere CMS-systemen:

Eenvoudige interactie met andere tools

Voordat The Bridge een feit was, werden inschrijvingen van freelancers geregistreerd via OTYS, een database. Door te werken met Drupal konden we de nieuwe deelsite eenvoudig koppelen met OTYS. Hierdoor konden reeds ingeschreven freelancers meteen inloggen op The Bridge zonder een nieuw account te moeten aanmaken.

Maatwerk is mogelijk

De deals op The Bridge zijn vrijwel allemaal uniek waardoor maatwerk noodzakelijk was. Geen probleem voor Drupal.

Modulair systeem

Van bij de start wisten we dat The Bridge slechts het begin was van een groter geheel. Door te werken met Drupal kunnen later nieuwe onderdelen eenvoudig worden toegevoegd.

'Ik ben enorm tevreden van het eindresultaat. Dit is helemaal hoe we het samen uitgetekend hebben. De site loopt perfect. Aanpassingen zijn gemakkelijk te maken in de backend. Loop ik toch eens vast, dan kan ik meteen rekenen op de support van Vector BROSS.

Reinhardt
Marketing & Growth Officer bij Brainbridge