vector bross

Zoek je een ervaren websitebouwer om een website te laten maken voor jouw KMO? Wil je jouw professionele online aanwezigheid laten ontwikkelen door een team van toegewijde experts? Dan is vector bross de ideale partner voor jouw toekomstige webproject!

 

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek

Waarom een professionele website laten maken?

Het laten maken van een professionele website voor jouw bedrijf is van essentieel belang en dit om verschillende redenen:

 • Een website is vaak het eerste contactpunt tussen jouw bedrijf en de potentiële klant. Een professioneel ontworpen website zorgt voor een goede eerste indruk en wekt vertrouwen bij bezoekers.
 • Jouw website is altijd toegankelijk, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Jouw website fungeert in die zin als een extra werknemer die potentiële klanten meer info biedt over al jouw producten of diensten.
 • Door een goede online zichtbaarheid trek je nieuwe klanten aan en vergroot je de bekendheid van je merk.
 • Jouw website is een krachtig marketinginstrument. Het stelt je in staat om jouw merkverhaal te vertellen, producten of diensten te promoten en waardevolle inhoud te delen met jouw doelgroep.
 • Onderscheid je van je concurrenten met een professionele nieuwe website. Hiermee kan je effectief het verschil maken, ja zelfs een voorsprong uitbouwen ten opzichte van de concurrentie.

Waarom een website laten maken met vector bross?

Bij vector bross hebben we een gepassioneerd team aan experts die graag luistert naar jouw noden en deze uitwerkt tot een nieuwe website die in het oog springt en de juiste klanten aantrekt. Websites om verliefd op te worden kortom en zorgen voor "love at first site".

Wij hebben een ruime expertise in het uitwerken van de ideale strategie, webdesign, programmatie en online marketing. Jouw nieuwe website op maat bezit niet alleen de juiste structuur en functionaliteiten. Hij voldoet ook aan alle SEO-vereisten om online goed of hoger te scoren in Google. Dit alles via een persoonlijke aanpak met een uitmuntende service na oplevering.

Wij hebben een ruim klantenbestand verdeeld over heel Vlaanderen, zelfs over de landsgrenzen heen. We richten ons dus niet enkel op klanten uit het Leuvense, maar zijn ook actief in de rest van het land zoals Mechelen, Antwerpen, Gent, Hasselt of Brussel.

Een CMS om zelf makkelijk je website te beheren

Bij vector bross maken we gebruik van twee Content Management Systemen (CMS), Drupal en Webflow. De keuze hangt af van de omvang van het project. Natuurlijk helpen we je bij het maken van de juiste keuze, zodat de nieuwe website jouw verwachtingen overtreft.

Een website laten maken in Drupal

Drupal is een zeer geliefd content management system (CMS) voor zowel grote als kleine bedrijven. Heel wat grote overheidswebsites zijn gebouwd in Drupal omdat het tal van voordelen biedt:

 • Drupal is extreem veilig en scoort op veiligheidsniveau stukken beter dan zijn concurrenten WordPress en Joomla! Een speciaal veiligheidsteam houdt zich continue bezig met het monitoren en up-to-date houden van het CMS.
 • Drupal is modulair en erg schaalbaar. Uitbreiden van je website is steeds mogelijk.
 • Drupal is SEO-vriendelijk. Bij vector bross gaan we nog een stapje verder en bouwden we extra SEO-functionaliteiten in om jouw webpagina's meteen te doen scoren in de zoekmachines.
 • Drupal is enorm snel door de efficiënte mechanismes in het CMS. Een snelle website is van uiterst belang om goed te scoren in de Google zoekresultaten!
 • Drupal is Open-Source, dit wil zeggen dat de broncode voor iedereen te downloaden en bekijken is. Een grote wereldwijde Drupal-community bouwt dagelijks mee aan de kwaliteit van het CMS waardoor je website steeds veilig en up-to-date blijft. Dit zorgt er ook voor dat je niet gebonden bent aan licentiekosten.
 • De website is helemaal van jou en steeds vlot te verhuizen naar een andere partij, al gaan we er niet van uit dat dit nodig zal zijn.

Ja, ik wil een Drupal-website!

Een website laten maken in Webflow

Webflow is een visuele websitebouwer met een 'drag-and-drop' interface op basis van blokken. Het stelt gebruikers in staat om hun site te ontwerpen in een gebruiksvriendelijke omgeving zonder code. Het invoegen van aangepaste code is wel mogelijk, waardoor het populair is onder zowel niet-technische gebruikers als ontwikkelaars.

Bij vector bross gebruiken we Webflow voor de kleinere websites waar minder complexe logica ingebouwd dient te worden. Ook de budgetvriendelijkheid speelt hierbij een rol. 

Bekijk enkele realisaties uit ons portfolio

Real-time boekingstool voor geneeskundige schifting

Alvorens vrachtwagenchauffeurs de baan op mogen, moeten ze verplicht een medische keuring ondergaan in een medisch centrum. Daarvoor een afspraak boeken kan nu op een snelle...

Multiregio website voor BREG

Voor BREG ontwikkelden we een gebruiksvriendelijke website met regioswitch, en gedesigned met verschillende tinten groen.

Prevent design

Prevent maakt organisaties performanter op het vlak van welzijn en preventie op het werk.

M.C. Guillaume design

M.C. Guillaume zorgt ervoor dat jouw paarden in alle veiligheid kunnen reizen.

BREG design

BREG ontwikkelt grootschalige zonne- en windenergieprojecten met oplossingen voor energieopslag op maat.

CertUp design

Gegarandeerd zeker met een kwaliteitsaudit

Hoeve Bailly design

Bij Hoeve Bailly is het heerlijk verblijven in hartje Hageland.

GAIA design

GAIA is de invloedrijkste dierenrechtenorganisatie in België.

Erve design

Ervaring en expertise in branded fashion

Rijschool Mercator design

Rijschool Mercator, en je bent vertrokken!

TINC design

TINC biedt communicatiecoaching en -advies op niveau

Willems Tecno design

Willems Tecno adviseert, installeert en repareert

Tertio design

Christelijk én geloofwaardig opinieweekblad

CertUp website

CertUp, kwaliteitsvolle audits gegarandeerd

Opgroeien in veiligheid design

Opvoeden doe je samen

Brainbridge design

Your hybrid workforce partner

Bloemenrijk design

Uw bloemen, uw planten, uw alles

Presence Group design

Translate & interact

Alusign design

Sign partner for the future

Dierproeven design

Dierproeven, een echte noodzaak?

Saraco design

Champion for human rights, gender equality and migration

De Hoorn

Hotspot voor wonen, werken én feesten

Brussels Woningfonds

Toegankelijke huisvesting voor iedereen in Brussel

De Sutter Naturally

De referentie voor poorten en omheiningen

De Hoorn

Hotspot voor wonen, werken én feesten

Xnapda

Educatieve filmpjes voor de lagere school

Brussels Woningfonds

Toegang tot huisvesting voor iedereen

De Sutter Naturally design

De referentie voor poorten en omheiningen

Cokon

Coaching in individuele en teamontwikkeling

Phoenix Contact

De volgende stap in industriële automatisering

Een website die goed scoort in Google

Om meer leads te verkrijgen is een goede zichtbaarheid van cruciaal belang. Een website die een hoge positie bereikt in de zoekresultaten heeft meer kans om effectief aangeklikt te worden. Meer bezoekers betekent automatisch ook meer conversies zoals aankopen, aanmeldingen of leads. 

Daarnaast straalt een hoge ranking betrouwbaarheid en autoriteit uit, wat het vertrouwen in de site én merk versterkt. Door te investeren in zoekmachineoptimalisatie (SEO) kunnen websites zich positioneren als autoriteit binnen hun specifieke sector en daar een concurrentieel voordeel uit halen.

Wil jij een nieuwe website laten maken?

Contacteer ons vrijblijvend om jouw webproject te bespreken, zodat je binnen afzienbare tijd moeiteloos boven je concurrenten uitstijgt online!