Wat is een CMS?

Een Content Management Systeem (CMS) is een softwaretoepassing die het mogelijk maakt om digitale inhoud voor je website te creëren, bewerken, beheren en publiceren, zonder dat diepgaande technische kennis vereist is.

Welke platformen gebruiken jullie om de website te ontwikkelen?

Wij gebruiken zowel Drupal als WebFlow als CMS om websites te ontwikkelen. Afhankelijk van jouw project bepalen we de geschikte keuze samen met de klant.

Wat kan ik doen om mijn website beter vindbaar te maken in Google?

Om je website beter vindbaar te maken in Google kunnen er zoekmachine-optimalisaties worden gedaan. Via SEO en SEA kunnen we je hiermee hepen.

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

SEO (Search Engine Optimization) richt zich op het organisch verbeteren van de zichtbaarheid in zoekmachines, terwijl SEA (Search Engine Advertising) zich richt op betaalde advertenties in zoekmachines.

Kan ik een domeinnaam kopen via jullie?

Ja, het is mogelijk een domeinnaam te kopen via ons. Wij staan je ook bij met tips om de goede keuze te maken.

Hoeveel kost een website?

Een website laten ontwikkelen bij ons kan voor zowel grote als kleinere projecten. De prijs is afhankelijk van veel factoren zoals het aantal pagina's, functionaliteiten en design.

Kan ik zelf de inhoud van mijn website beheren en bijwerken?

Al onze websites zijn gebaseerd op een CMS (Content Management Systeem) waardoor het eenvoudig is je eigen website te beheren en aan te passen waar nodig.

Ik ben niet meer tevreden met mijn huidige website, kunnen jullie een nieuwe maken?

Natuurlijk kunnen we dat! Het kan zijn dat je niet meer tevreden bent van je huidige website of je huidige websitebouwer. Neem gerust contact op, dan leggen we onze werking haarfijn uit!

Ik woon niet in Leuven, kunnen jullie toch een website voor mij maken?

Absoluut! Hoewel we gevestigd zijn in Leuven, maken we websites voor klanten in heel België, zelfs buiten de landsgrenzen heen. Tegenwoordig is het gemakkelijk om snel een online vergadering in te plannen om zo samen tot een knap resultaat te komen.

Kan ik mijn website meertalig maken?

Ja, meertalige websites zijn in België niet meer weg te denken. Ons gebruikte CMS biedt meertaligheid aan en voorziet ook dat jouw website gevonden wordt in de Google zoekresultaten voor jouw gekozen taal.

Hoe komt mijn website hoger in Google?

Hoger in de Google zoekresultaten komen kan je door kwalitatieve content te schrijven en zowel on- als off-page zoekmachine-optimalisatie (SEO) te doen.

Kunnen jullie ons een nummer 1 positie in Google garanderen?

Kort gezegd: nee, dat kunnen we niet beloven. Iedereen die dat beweert, bluft. Wat we wél kunnen beloven, is dat we er alles aan doen om je zo hoog mogelijk te laten ranken voor een bepaald zoekwoord.

Hoe kan ik mijn website promoten?

Het promoten van je website zorgt voor meer bezoekers. Dit kan op verschillende manieren, namelijk SEO (zoekmachine optimalisatie), SEA (zoekmachine adverteren), e-mailmarketing, social media posts, content marketing,...
Geen veelgestelde vragen gevonden